top of page

invitasjon til temakveld 

"Behandling av  vonde knær med injeksjoner"

invitasjon til foredrag (4)_edited.png
VK Logo Vertikal White.png

Vestland Klinikken kan gledelig invitere til gratis temakveld med Dr. Ove Austgulen. Han er spesialist i ortopedisk kirurgi, og har over 13 års erfaring med injeksjonsbehandling. 

Temaet er "Injeksjonsbehandling av vonde knær". Dr. Austgulen vil blant annet snakke om artrose/slitasjegikt, hva forskningen sier om injeksjonsbehandling og hvordan man kan unngå kirurgi for behandling av vonde knær. Han vil også svare på ofte stilte spørsmål, og eventuelt andre henvendelser som dukker opp. 

Enkel servering av mat og drikke er inkludert.

Når?

Tirsdag 1. november kl. 18:00

Hvor?

Vestland Klinikken sine lokaler på Minde Allé 48.

Obs! 

Begrenset med plasser

Kne.png

Om Dr. Ove Austgulen

Ove Austgulen -10_edited.jpg

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Knekirurg og autorisert idrettslege

 • Ove Austgulen er utdannet ved Universitetet i Bergen i 1980. Han er godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi fra 1998 og fikk autorisasjon som idrettslege NIMF samme år.

 • Han har arbeidet med ortopedisk kirurgi ved Haukeland Universitetssjukehus, Kysthospitalet i Hagevik og Haraldsplass Diakonale Sykehus foruten på private klinikker.

 • Han arbeider i dag på Ortopedisk seksjon på Haraldsplasss Diakonale Sykehus.
   

 • Har arbeidet privat siden 90-tallet, de siste årene ved Volvat Medisinske senter. Han har vært lege for Sportsklubben Brann 1995-2012 og lege for Norges kvinnelandslag i fotball 2001-2003.

 • Hans hovedinteresse har gjennom mange år vært artroskopisk kirurgi og idrettsskader/idrettsortopedi.
   

 • Han har lang erfaring med injeksjonsbehandling, og har siden 2009 gitt rundt 4000 injeksjoner med PRP (platerikt plasma) og APS (autolog proteinløsning, hovedsakelig ved kneleddsartrose.
   

 • Han er hovedforfatter på artikkel om frossen skulder publisert i det norske legetidsskriftet i 2007 og medforfatter på to artikler om bruskskader i kneet fra 2009.

bottom of page