top of page

kirurgi

Se forskjellige kirurgiske teknikker under hver spesialitet

Vestland Klinikkens behandlingskonsept

1.png

Første konsultasjon

Grundig vurdering av dine plager for å bestemme om du er en kandidat for kirurgi eller ikke. En full gjennomgang av teknikken, rehabiliteringen og eventuelle komplikasjoner.

5.png

Rehabilitering

Etter inngrepet kan du reise hjem samme dag, og det er også mulig å ta fly hjem om ønskelig. Det er viktig at du følger rehabiliteringsplanen nøye. Du vil få en oppfølgingstime for kontroll, og i tillegg vil du bli gitt telefonnummeret til kirurgen. Dette vil gi deg muligheten til å ha tett kontakt i tilfelle av akutte behov eller spørsmål.

4.png

Etter kirurgi

Vente en stund på oppvåkningen for å sikre at alt har gått bra. Kirurgen vil hilse på deg og fortelle om det som er gjort og gå gjennom rehabiliteringen. Du vil få resept på smertestillende, sykemelding og detaljert rehabiliteringsplan i tillegg til kontrolltime etter prosedyre.

3.png

Behandling/Kirurgi

Når du kommer til oss, vil du bli møtt av vårt operasjonsteam. Vi legger stor vekt på å skape rolige og trygge omgivelser både før og etter behandlingen. Vårt mål er at du skal ha en behagelig opplevelse gjennom hele forløpet. Vi ønsker at du føler deg ivaretatt og komfortabel, slik at du kan fokusere på din egen velvære og tilliten til behandlingen vi utfører.

2.png

Forberedelse til behandling / kirurgi

Vi vil planlegge behandlingen/kirurgien din og finne en passende dato som passer for deg.  Du vil motta detaljert informasjon om selve behandlingsprosessen og rehabiliteringen. Vi vil også informere deg om tidspunktet for når du skal møte opp til behandlingen. Dette sikrer at du er godt forberedt og informert gjennom hele prosessen.

6.png

Sluttkontroll

Oppfølging av behandlingsresultater er av stor betydning for oss. Vi sørger for nøye oppfølging etter de fleste av våre prosedyrer, helt til vi er sikre på at du er fornøyd og at vi har oppnådd den ønskede effekten med behandlingen.

bottom of page