top of page
FAS klinikk-28.jpg

OM OSS

Vestland-Klinikken-220-scaled.jpeg
Vestland Klinikken

Vestlandets nyeste og mest moderne private sykehus.

Vår visjon er at alle pasienter skal få en rask utredning og behandling hos håndplukkede spesialister med lang erfaring og spisskompetanse innen sitt fagfelt. Ved hjelp av en grundig vurdering og utredningsmidler som ultralyd, MR, røntgen og andre nødvendige tester vil du som pasient få en sikker diagnose hos en legespesialist og en skreddersydd behandling. 

 

Kirurgisk behandling utføres i to nye operasjonsstuer med topp moderne utstyr. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og ha en flott opplevelse. Har du ikke behov for kirurgi tilbyr vi også andre ikke-kirurgiske behandlinger som fysioterapi, kiropraktikk og fotterapi og et utvalg av hjelpemidler i vår butikk.

Trenger du en henvisning til et offentlig sykehus eller en vurdering med tanke på dekning av ortopediske hjelpemidler, kan vi hjelpe med dette også.

Vårt unike konsept

Klinikken er bygget opp av små selvstendige enheter(spesialiteter) og ikke som et sted for å samle helsepersonell og pasienter. Spesialistene har full frihet for å utvikle og samle alle nødvendige hjelpemidler for å kunne dekke alt innen eget fagfelt.

Vi har valgt denne veien etter å ha erfart den store og raske utviklingen med Fot og Ankel Spesialisten som Dr. Ari Bertz startet i 2019. Pasient- og fastlegetilfredshet har vært så høy at vi ønsket å utvikle de andre spesialitetene på samme måte.

Fot og Ankel Spesialisten samlet legespesialister med spisskompetanse i legg-, ankel- og fotkirurgi (Dr. Ari Bertz og Dr. Gard Anderssen), fotterapeut, fysioterapeut og kiropraktor, ortopediske hjelpemidler, røntgen og ultralyd i tillegg til avanserte kirurgiske inngrep i samme klinikk. Det førte til at pasientene ikke trengte å bli en "kasteball" mellom de forskjellige behandlere og behandlinger. De kunne få alt under samme tak.

Fot og Ankel Spesilisten vokste både på nasjonalt og internasjonalt nivå. En stor andel av våre pasienter kommer fra andre fylker og i det siste fra Skandinavia. Vi er i gang med å lage en engelsk versjon av websiden etter mange henvendelser fra utlandet med ønske om å ha en vurdering og kirurgisk behandling hos oss.

Vestlandklinikken portrett-119_edited.jpg
Kristine fotterapi-79.jpg
Vestland Klinikken operasjonsstue.jpg
Vestland-Klinikken-97-scaled.jpg

Vårt mål

Målet vårt er å skape et liknende tilbud for pasienter med andre problemstillinger som krever en vurdering og behandling av topp erfarne spesialister og behandlere. Dette har vi klart å få til i 2022.

På Vestland klinikken driver spesialistene sin virksomhet kun med én kroppsdel og tilbyr alle moderne behandlinger knyttet til denne kroppsdelen (som skulderspesialisten og knespesialisten).

Andre spesialister tilbyr alle moderne behandlinger til kun én problemstilling (som åreknuter).

Vi er stolte for å starte et helt nytt konsept innen privat helsetjeneste. Ved bruk av denne modellen vil alle som ønsker å få den beste behandlingen få et tilbud uten å vente lenge.

Dette gjør at vi avlaster den offentlige helsetjenesten. Dette fører til kortere ventetider og øke fokuset på pasienter som trenger akutt medisinsk hjelp.

FAS-klinikk-28-scaled.jpg

Vår Visjon

Vår visjon er å revolusjonere den private helsetjenesten. Vi vil satse på kvalitet fremfor bredde. Vi har lyttet etter pasientenes behov for erfarne legespesialister med spisskompetanse i sitt felt og kort ventetid til en vurdering.

Vi vil at våre pasienter skal bli kjent med behandleren og behandlingen før de kommer til oss.

Alle fortjener å ha det beste, spesielt når det handler om vår egen helse kropp.

Vi har derfor samlet de beste spesialistene og behandlerne under samme tak for å gi deg et komplett tilbud og ikke minst en god og eksklusiv opplevelse.

Hos oss vil du alltid få en rask time, bli godt tatt imot i moderne lokaler og treffe en erfaren legespesialist og behandler som har tid til å lytte til deg. 

Du vil også få en moderne(state of the art) og veldokumentert behandling med tett oppfølging i etterkant. 

VÅRT TEAM

bottom of page