FAS klinikk-28.jpg

Vil du jobbe MED oss?

Ønsker du å jobbe i et sosialt felleskap?

Vil du starte privat praksis?

Har du en privat praksis og ønsker å fokusere fullt ut på pasientene?

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Vi er på jakt etter selvstendige spesialister som ønsker å utvikle sin privat praksis eller flytte sin praksis til oss.

Evne til å bygge opp egen praksis

Vi søker etter terapeuter/leger/psykologer som ønsker å ha privat praksis i et spennende tverrfaglig miljø. Har du allerede en praksis og ønsker å flytte denne til Apexklinikken? 

Mer enn et lokale

Hos oss får du mer enn et lokale, her er vi sammen om å utvikle det vi er opptatt av skal være en klinikk som er sterkt faglig, personlig og nytenkende. Vi har et bredt tverrfaglig miljø og har Norges største ultralydteam i privat praksis.

Enkeltstående klinikk

Vår klinikk er enkeltstående, her er det frihet til å skape din egen praksis under ganske tøyelige rammer! Vi er 19 behandlere: Fysikalsk medisiner, spesialistteam for ultralyd og injeksjoner, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat og osteopat.

Sentral plassering

Vi holder til sentralt på Helsfyr. Dette er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og flybussen fra Gardermoen stopper også her. Både nærområdet, Oslo/Akershus og for noen spesialtjenester; hele landet, er våre kunder. Det skjer mye på Bryn/Helsfyr, og spesielt for Fyrstikkalléen 1-3 hvor 3 nye store bygg med 1500 nye arbeidsplasser sto klart høsten-20.

Konkurransedyktige leiebetingelser

Vi kan tilby konkurransedyktige leiebetingelser som inkluderer resepsjonstjeneste, venterom, felles kjøkken, grupperom/speilsal, treningsstudio (kan benyttes fritt av behandlerne), administrasjon og felles markedsføring. 

Da kan Vestland Klinikken være det rette stedet for deg. Her kan du jobbe sammen med andre spesialister i flotte moderne lokaler i Bergen på 500 kvm med mulighet for utvidelse.

 

Vi tilbyr:

  • Sentral beliggenhet på Minde med kort avstand til buss og bybane.

  • Dekning av alle utgifter knyttet til lokalet.

  • Sekretærtjeneste.

  • Journalsystem.

  • Røntgen og ultralyd.

  • Operasjonsstuer.

  • Sykepleie assistanse.

  • Gratis parkering til deg og dine pasienter.

kontakt

Er du interessert?

mobil: 98 07 30 90