top of page
5.png

mage- og tarmundersøkelse
(gastroskopi og koloskopi)
Med & uten narkose

Vårt team av erfarne leger og spesialister er dedikerte til å finne løsninger på dine helseproblemer og gi deg den best mulige behandlingen.

Mage- og tarmproblemer kan være alvorlige og påvirke livskvaliteten til en person. Det er derfor viktig å ta det på alvor og oppsøke hjelp når du opplever symptomer som magesmerter, diaré, forstoppelse eller andre plager.

Vårt team av spesialister vil først undersøke deg grundig for å finne ut hva som kan være årsaken til dine mage- og tarmproblemer. Vi tilbyr en rekke diagnostiske tester og prosedyrer for å hjelpe oss med å komme til bunns i problemet.

 

En av de vanligste årsakene til mage- og tarmproblemer er irritabel tarm-syndrom (IBS). Dette er en tilstand som påvirker opptil 15% av befolkningen. Symptomene inkluderer magesmerter, forstoppelse, diaré og oppblåsthet. Vår ernæringsrådgiver har erfaring med IBS og kan hjelpe deg med å håndtere dine symptomer.

Vi tilbyr også behandling for andre mage- og tarmproblemer, inkludert inflammatorisk tarmsykdom (IBD) og cøliaki. Disse tilstandene kan være alvorlige og krever riktig behandling for å unngå komplikasjoner.

Vårt team av leger og spesialister vil jobbe tett med deg for å utvikle en individuell behandlingsplan som er tilpasset dine behov og symptomer. Vi vil også gi deg råd om livsstilsendringer og diettendringer som kan hjelpe deg med å håndtere dine symptomer og forbedre din generelle helse.

Vårt mål er å gi deg den beste mulige behandlingen for dine mage- og tarmproblemer. Kontakt oss i dag for å avtale en time eller for å få mer informasjon om våre tjenester.

mermaid

Vi i Vestland Klinikken kan hjelpe deg med å håndtere dine mage- og tarmproblemer.

Kontakt oss i dag for å få den hjelpen du trenger.

behandlere

Dr. Georg Dimcevski

Dr. Georg Dimcevski

Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer

Dr. Magnus Berle

Dr. Magnus Berle

Spesialist i generell kirurgi og gastroenterologisk kirurgi

Dr. Khanh D. Pham

Dr. Khanh D. Pham

Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer

bottom of page