top of page

kostholdveiledning

Tilbys gjennom vår samarbeidspartnere

www.kostholdsendring.no

Kostholdsveiledning for mage-tarmproblematik

Vi tilbyr kostholdsveiledning målrettet for mage-tarmsykdom og fordøyelsesplager. Via vår partner Kostholdsendring AS har vi knyttet til oss spisskompetanse innen ernæring for en rekke vanlige og krevende plager fra mage- og tarmsystemet. Alle veiledere er utdannet kliniske ernæringsfysiologer med minimum femårig profesjonsutdanning og autorisasjon som helsepersonell. Personellet har lang erfaring med kostholdsveiledning for ulike mage-tarmutfordringer inkludert Irritabel tarm syndrom, intoleranse og matallergi, betennelsessykdommer (Ulcerøs kolitt og Crohns), gastroøsofageal refluks (sure oppstøt) og funksjonelle mageplager (forstoppelse, vedvarende diarè, oppblåsthet, magesmerter og kvalme).

Hjelp og veiledning fra klinisk ernæringsfysiolog i hele Norge

Kostholdsendring AS spesialiserer seg på veiledning via videomøter og er dermed kun et tastetrykk unna din bistand. Ernæringsfysiologene vil hjelpe deg med utgangspunkt i en målrettet kartlegging av dine mage-tarmutfordringer og kostholdsvaner. All veiledning skreddersys deg som individ. Dette er avgjørende for bedring, så vell som viktig for å hjelpe deg å mestre kostholdsendringene i praksis. Kun målrettet kostholdsveiledning, som tar hensyn til etterlevelse, er godt nok for varig bedring. Ernæringsfysiolog vil spille på lag med deg for å finne gode løsninger du kan trives med.

Kostholdsendring AS består av et team av ernæringsfysiologer og leger med ulik spisskompetanse innen ulike helseplager. Dette er verdifullt da du kan få hjelp med eventuelle andre helseplager parallelt med mage-tarmproblematikk. Vestlandsklinikken og Kostholdsendring tilbyr tverrfaglig behandling og veiledning av høy kvalitet slik at du kan få effektiv hjelp for helseplager og sykdommer som ødelegger for deg, samt støtte til mestring av adferd avgjørende for å unngå plager i fremtiden.
 
Typer veiledning:

  • Kostholdsråd og veiledning (60min)

  • Personrettet kostholdsplan (x1-2 - 90min konsultasjoner)

  • Oppfølging tilpasses ønsker og behov.

 
Les mer om timebestilling, kostholdsveiledning og prosedyrer for videotime her: https://kostholdsendring.no/oppfolging/

Konsultasjonspriser (per januar 2024):

  • Førstekonsultasjon - Video - 60 min: kr.1790,-

  • Oppfølgende time - Video - 60 min: kr.1290,-

  • Oppfølgende time - Video - 30 min: kr.  690,-

Kliniske ernæringsfysiologer med spisskompetanse og lang erfaring innen mage-tarmsykdom

Profil Katrine.jpg

Katrine Pettersen

Ernæringsfysiolog

Bestill time her:

Screenshot 2023-11-17 at 15.07.17.png
bottom of page