top of page

Vestland Klinikken bidrar med å avlaste det offentlige helsevesenet.

Vi på Vestland Klinikken er stolte av å kunne hjelpe så mange pasienter og avlaste det offentlige helsevesenet og fastleger.

I løpet av året 2022 behandlet vi 3381 pasienter, og det gjør oss ekstra stolte. Gjennom våre profesjonelle vurderinger og raske og trygge behandlinger bidrar vi til et friskere samfunn. Vi føler oss privilegerte som har fått muligheten til å hjelpe så mange pasienter.


Ved å gi effektive behandlinger til pasientene hjelper vi dem til å komme seg raskt tilbake til et normalt liv igjen. Vi reduserer og eliminerer i mange tilfeller behovet for langtidssykemeldinger.

Vestland Klinikken har et team av kvalifiserte fagfolk som jobber sammen for å gi pasientene den mest avanserte og vitenskapelig dokumenterte behandlingen.

Vi ønsker å fortsette å gjøre det vi kan for å gjøre vårt samfunn friskere, tryggere og sunnere. Vår visjon er å øke folkets bevissthet om helse og forebygge sykdommer. Vi støtter også opp om helse- og velferdstiltak som skal sikre at allmennheten får den beste helsehjelpen.

Vi hjelper folk å få lettere tilgang til spesialisthelsetjenester og unngå å vente lenge på å bli vurdert av en spesialist. Gjennom vår kompetanse og erfaring kan vi vurdere pasienter raskt og effektivt, og sørge for at de får det beste tilbudet.

Vi jobber også med å utvikle kurs og veiledningstjenester som skal gi pasientene rett kunnskap og ressursene de trenger for å bedre egen livskvalitet.

Vestland Klinikken tilbyr også de mest avanserte teknikker når det gjelder både vurderinger, kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger.


137 views0 comments

Commentaires


bottom of page