top of page

MAGE- OG TARMSPESIALISTEN

NYHET!
Behandling og Gastroskopi og koloskopi i narkose

Trenger ikke en henvisning

Rask time innen 1 uke

Står du på venteliste til gastroskopi eller koloskopi undersøkelse?

Ønsker du en rask vurdering, eller kan ikke vente lenge?

Du kan få en time innen 1 uke

Du trenger ikke en henvisning, du blir vurdert gratis hos oss

Bestill gratis time dersom du er usikker 

Over 20-års erfaring / Utført over xx undersøkelser 

Når er det lurt å ta en gastro / koloskopi undersøkelse? (Symptomer som er ekstra viktige?) 

Hvordan utfører vi en gastro undersøkelse? 

Hvordan utfører vi en koloskopi undersøkelse? 

Sette inn video om Georg 

Vårt team av erfarne leger og spesialister er dedikerte til å finne løsninger på dine helseproblemer og gi deg den best mulige behandlingen.

Mage- og tarmproblemer kan være alvorlige og påvirke livskvaliteten til en person. Det er derfor viktig å ta det på alvor og oppsøke hjelp når du opplever symptomer som magesmerter, diaré, forstoppelse eller andre plager.

Vårt team av spesialister vil først undersøke deg grundig for å finne ut hva som kan være årsaken til dine mage- og tarmproblemer. Vi tilbyr en rekke diagnostiske tester og prosedyrer for å hjelpe oss med å komme til bunns i problemet.

 

En av de vanligste årsakene til mage- og tarmproblemer er irritabel tarm-syndrom (IBS). Dette er en tilstand som påvirker opptil 15% av befolkningen. Symptomene inkluderer magesmerter, forstoppelse, diaré og oppblåsthet. Vår ernæringsrådgiver har erfaring med IBS og kan hjelpe deg med å håndtere dine symptomer.

Vi tilbyr også behandling for andre mage- og tarmproblemer, inkludert inflammatorisk tarmsykdom (IBD) og cøliaki. Disse tilstandene kan være alvorlige og krever riktig behandling for å unngå komplikasjoner.

Vårt team av leger og spesialister vil jobbe tett med deg for å utvikle en individuell behandlingsplan som er tilpasset dine behov og symptomer. Vi vil også gi deg råd om livsstilsendringer og diettendringer som kan hjelpe deg med å håndtere dine symptomer og forbedre din generelle helse.

Vårt mål er å gi deg den beste mulige behandlingen for dine mage- og tarmproblemer. Kontakt oss i dag for å avtale en time eller for å få mer informasjon om våre tjenester.

mermaid

Vi i Vestland Klinikken kan hjelpe deg med å håndtere dine mage- og tarmproblemer.

Kontakt oss i dag for å få den hjelpen du trenger.

våre spesialister

bestill time hos vår spesialist 

bottom of page